İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu

Vizyon: “Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, üreten araştıran, paylaşan ve bu birikimini küçük bireylerimizin mutluluğu için kullanabilen, miniklerimizin ufkunu açarak geleceğe umutla güvenle bakabilen insanlar yetiştiren, eğitim ve kültür merkezi olmak için varız” Okulumuzun uzun vadeli planlaması yapılırken paydaş beklentileri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır.

Misyon: “Biz, okulumuzda öğrenim gören tüm küçük öğrencilerin ev ortamından çıkıp sosyal ortama ilk girişlerinde onlara; eğitimi oyunla sevdirerek oyunla olumlu davranış değişikliği kazandırıp becerilerini, sorun çözen, araştıran, özgüveni tam, ilköğretime hazır, bir birey; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için gelecek nesilleri iyi insan, mutlu bireyler yetiştirmek hedefindeyiz.”

Başarılar:

Saatler: Yarım Günler İçin 07:45-12:45 ve 13:00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafaaydedeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gölbucağı Mahallesi 114. Cadde No53 Merkez/Bartın

Öğretim Şekli :İkili eğitim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Gölbucağı Mahallesi 114. Cadde No:53 Merkez/Bartın

Adres - Gölbucağı Mahallesi 114. Cadde No53 Merkez/Bartın